Minunații și talentații copii de la Clubul Victorioșilor pregătesc noi surprize

209

Super talentați, super frumoși și super premiați! Este vorba despre copiii dâmbovițeni de la Clubul Victorioșilor, coordonat de neobosiții și dedicații artiști dâmbovițeni Viorica și Victor Mihalache. Clubul Victorioșilor a dus numele județului pe buzele tuturor competițiilor artistice din țară, iar de fiecare dată copiii s-au întors cu premii însemnate și cu experiențe de neuitat.

„Clubul Victorioșilor” a avut o vacanță activă

Membrii Clubului Victorioșilor au profitat din plin de vacanța intersemestrială și au participat la o suită de activități care mai de care mai interesante.

În cele mai pitorești zone din Runcu, Lucieni și Aninoasa au filmat pentru noua lor producție video intitulată „Amintire cu haiduci”. Să vă dezvăluim doar o parte din surpriză: va fi un film inspirat de legendele despre haiducul Radu lui Anghel (cunoscut și ca Radu de la Greci).

La Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, a fost lansat cel mai nou număr al revistei „Scena Vieții JUNIOR”, număr ce le este în întregime dedicat. Invitații, binecunoscutul om de cultură târgoviștean George Coandă și Vlăduț Andreescu, directorul „Europe Direct” Dâmbovița, le-au vorbit copiilor, părinților și bunicilor despre importanța jurnalismului.

Pe finalul neobositei vacanțe, membrii ”Clubului Victorioșilor” au realizat cea de-a IX-a ediție a Mini-Festivalului ”Grigore Vieru”. Au recitat și au cântat versurile sensibilului poet de peste Prut și au aflat despre personalitatea sa complexă.

Ținem aproape! Clubul Victorioșilor are multe surprize pentru noi și anul acesta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.