Târgoviște: macheta viitorului mall. FOTO

217

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, a publicat pe contul personal de socializare, fotografii cu macheta viitorului complex comercial de la Târgoviște.

Mallul va fi realizat în zona fostei Unități Militare de la Gara Târgoviște Sud, pe terenul care aparține acum Consiliului Județean Dâmbovița.

”Construcția va avea regimul de înălțime S+P+M+1E+E tehnic și o suprafață desfășurată de aproximativ 70.000 mp (conform ultimelor modificări de proiect), urmând să asigure și câteva sute bune de noi locuri de muncă”, a precizat edilul.

Amintim cititorilor că  anul trecut, pe 7 noiembrie, a fost încheiată procedura specifică și a fost desemnat câștigătorul licitației privind constituirea dreptului de superficie asupra terenului destinat construirii mall-ului din zona UM Gară. Comisia de evaluare a declarat câștigătoare oferta P.K. GRIZZLY S.R.L. cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei, suma adjudecată fiind mai mare cu aproximativ 26% față de prețul de pornire al licitației, în valoare de 355.200 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.