Îi știți pe Zâmbilici, pe Clopoțica și pe Clara? Înseamnă că vă place… ”Lecția de zâmbet”

103

”Lecția de zâmbet”, cu cele mai frumoase zâmbete, cântece și jocuri, a… ridicat în picioare Grădinița nr. 13 din Târgoviște!


Spectacolul a fost susținut de Zâmbilici, nimeni altul decât neobositul artist dâmbovițean Victor Mihalache din Clubul Victorioșilor. Alături de Clopoțica din ”Ceata lui Zâmbilici” și de Clara din ”Ceata de pitici ai lui Zâmbilici”, toți trei amfitrioni ai  spectacolului intitulat ”Lecția de zâmbet”, au transformat câteva ore într-un maraton de dansuri, cântece, jocuri și sute de zâmbete.

Cele mai semnificative momente ale spectacolului i-au făcut pe copii să sară în sus de bucurie: Zâmbilici i-a învățat jocurile cântate ”Shocku Shocku” și ”Cap, umeri și genunchi”. Vă puteți închipui că distracția a fost garantată!

Clara a interpretat două melodii antrenante: ”Amicii mei” – dedicată colegilor din Grădinița nr. 13 Târgoviște și ”Kazacioc”.

După așa o distracție, nu ne mai rămâne decât să transmitem, în numele copiilor și al părinților, mulțumiri publice conducerii Grădiniței nr. 13, locul în care s-a pus în scenă… ”Lecția de zâmbet”. Este lesne de înțeles că toți, de la copii la educatori, așteaptă cu nerăbdare următoarea… lecție de zâmbet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.