Dâmbovița: Echipa de conducere a Consiliului Județean s-a întregit

173

Cei 33 de consilieri județeni au ales, în data de 15 februarie, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, acesta fiind propunerea PSD – Daniel Nicolae Comănescu.

Luciana Cristea

Pe postul vacant de vicepreședinte al Consiliului Județean a fost aleasă Luciaa Cristea, celălalt post de vicepreședinte fiind ocupat din ianuarie 2017 de Alin Manole.

Mesajul Preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Comănescu Daniel Nicolae, cu prilejul învestirii în noua funcţie, a fost: “Ţin să vă mulţumesc pentru alegerea mea în cea mai importantă funcţie a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, precum şi pentru votul de încredere pe care mi l-aţi acordat şi vă asigur că voi continua proiectele începute în timpul mandatelor predecesorilor mei pe această funcţie, predecesori cărora le mulţumesc pentru activitatea depusă şi pentru competenţa de care au dat dovadă, în promovarea intereselor judeţului Dâmboviţa. Doresc, pe această cale, să vă informez că mă voi implica în dezvoltarea judeţului Dâmboviţa, fapt pentru care vă rog să fiţi alături de mine în continuarea proiectelor începute şi demararea unora noi, pentru binele locuitorilor acestor meleaguri. Sunt încredinţat că împreună vom reuşi în tot ceea ce ne vom propune să realizăm şi să continuăm buna tradiţie a conducerii eficiente a acestei autorităţi publice, în folosul exclusiv al cetăţenilor acestui judeţ. Încă o dată vă mulţumesc!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.