Târgoviște: fantomele punctelor termice, transformate radical

115

Transformare radicală a fostelor puncte termice din Târgoviște, devenite adevărate fantome ale fostei societăți Termica SA, care bântuie fiecare cartier al municipiului!

Dacă vă amintiți, încă de acum doi ani, primarul Daniel Cristian Stan anunța că aceste clădiri, care în prealabil au fost igienizate și securizate, întrucât ajunseseră la cheremul căutătorilor de fier vechi și nu numai, vor avea, încet și sigur, câte o utilitate. Iar acolo unde aceasta nu se va putea realiza, punctele termice vor fi demolate și înlocuite cu parcări sau minilocuri de joacă.

În 2017, un astfel de fost punct termic din Micro VI a fost transformat în primul Club al pensionarilor, iar în acest an, fostul punct termic nr. 1, situate în Micro XI, pe strada Ion Ciorănescu, va fi reabilitat și va găzdui un centru pentru copiii cu autism sau sindrom Down.

”În perioada următoare, foarte multe astfel de foste puncte termice, existente în toate cartierele municipiului, vor intră în reabilitare, urmând a găzdui fie cluburi ale pensionarilor, fie centre de asistență socială, fie teatre pentru copii”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.