Elevii Școlii Speciale Târgoviște, vicecampioni la Olimpiada jocurilor sportive de iarnă

326

Momente de neuitat în stațiunea Rânca din județul Gorj pentru zeci de copii târgovișteni speciali!

Organizată de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Tg. Jiu – director Nicu Baiu, Olimpiada jocurilor sportive de iarnă, ediția a III-a, a reunit la start zeci de copii din școlile speciale ale județelor: Gorj, Dâmbovița, Vâlcea, Mehedinți, Hunedoara, Mureș și Dolj.

 

Elevii au participat la nu mai puțin de șapte probe solicitante, s-au bucurat de mișcare și de aer curat, au legat prietenii și au interrelaționat prin intermediul sportului.

Obiectivul Olimpiadei este de socializare, incluziune socială, dezvoltarea unor abilităţi fizice și psihice și, nu în ultimul rând, deprinderea spiritului de competitivitate și încrederea în propriile puteri.

 

”Trup și suflet” pentru competiție, elevii Școlii Speciale Târgoviște au ocupat și un loc pe podium, întorcându-se acasă ca vicecampioni după ce au ocupat locul al II-lea. Ei au fost coordonați de prof. Marinescu Eugenia, prof. Nistor Iuliana, prof. Dorobanțu Liliana și prof. Sav Ramona.

 

Cu toții transmit mulțumiri organizatorilor și speră ca, în anii următori, să revină acasă și în postura de ocupanți ai locului I.