Dâmbovița: Noua fabrică Arctic prinde contur. Se pot depune CV-urile pentru job-uri

1672

În comuna Ulmi, de lângă Târgoviște, se lucrează de zor la ceea ce va deveni în curând una dintre cele mai importante fabrici din sud-vestul Europei. Grupul Arcelik – Arctic va deschide aici o fabrică de mașini de spălat, care va oferi în zonă aproximativ 500 de locuri de muncă, până în anul 2024.

Cei interesați de una dintre următoarele meserii – inginer construcții instalații, instalator (ventilații, canalizare, termice, sanitare), muncitor necalificat pot depune deja CV-uri la office@waterfallengineering.eu.

Totodată, informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0775.589.970, de luni până vineri, între orele 08.00 – 18.00.

Arctic deține în România 3 branduri puternice – Arctic, Beko și Grundig, care oferă produse performante, la standarde internaționale, adresându-se unor segmente diverse de consumatori. În plus, Arctic deține cea mai mare rețea de service cu acoperire la nivel național ce asigură consumatorilor servicii de calitate pe întreaga durată de viață a produselor, alaturi de consultanță specializată prin intermediul call center-ului Arctic.

Alte informații puteți obține aici: https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/various-engineering-positions–ulmi/1017342

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.