Săptămâna… florilor în Dâmbovița

403

Săptămâna florilor la PSD Dâmbovița! Debutul primăverii calendaristice a venit cu o inițiativă specială a social-democraților din județ care, începând din 1 martie și până pe 8 martie au oferit și vor oferi flori doamnelor și domnișoarelor din tot județul.

”Pe tot parcursul săptămânii, eu și colegii mei suntem în orașele și comunele din județ, salutându-le pe doamne și domnișoare, oferindu-le o floare, un mărțișor și o îmbrățișare. Vă prețuim și vă respectăm sincer, dragile noastre!”, a anunțat președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu.

Alături de colegi din partid, de colegi parlamentari, președintele PSD a bătut județul și a adus zâmbete și voie bună în rândul unui număr însemnat de femei, surprinse la modul plăcut de acest gest.

Inițiativa PSD a fost amplu comentată pe rețeaua de socializare Facebook, unde de altfel mai mulți membri însemnați ai partidului au postat fotografii de la aceste întâlniri surpriză.

Așa cum probabil vă așteptați, cele mai multe comentarii au lăudat acțiunea, zeci de dâmbovițeni transmițând felicitări pentru gest, însă au existat și voci critice.

Pentru edificarea cititorilor, redăm doar câteva: ”De când bunul simț a devenit doar etichetarea unui om sau a unei societăți ca fiind doar populism electoral? Oameni buni, bucurați-vă de gesturile frumoase, fiți oameni, oferiți un zâmbet, un ajutor dacă puteți și dacă sunteți în stare. Nu criticați un gest uman.” ”Foarte frumos! Sunteți minunați!” ”Felicitări! Echipă serioasă!” ”Mulțumesc pentru mărțișor, o primăvară frumoasă!” ”Totul este electoral. Păcat.” ”Gestul este ok , dar totuși oamenii au nevoie de mult mai mult. De locuri de muncă, culmea și plătite decent, de locuințe chiar și sociale, de spitale și școli în care copiii și noi toți să ne simțim în siguranță.” ”Faptul că se oferă flori acum când e momentul pentru acest lucru , faptul că se aduc 5 min de zâmbet pe chipul doamnelor, nu cred că este ceva rău, ascuns în spatele propagandei politice. Ați văzut bursa locurilor de muncă pentru asistații social? A durat 15 min și nimeni nu a vrut să muncească. Haideți să vedem și partea frumoasă a acestui gest! Dacă nu dădeau flori, că de ce nu au dat, acum că au dat, că de ce nu s-au făcut spitale.” ”E tare ușor să stai în tribune și să înjuri jucătorii…” ”Felicitări!!! La mulți ani!” ”Un gest foarte frumos”. ”Poate pleacă și iarna dacă vede așa echipă cu flori și mărțișoare!” ”După 4-5 zile de muncă asiduă cu zapada și gerul, este binevenuit acest gest și bucuria lui”.”Un gest demn de adevărați domni! Felicitări!”

Rămâne acum ca fiecare dintre cititorii noștri să își spună părerea, în scris sau în gând, cum dorește. Iar dincolo de comentarii, totuși, să ne bucurăm de primăvară și de soare… și, de ce nu, și de săptămâna florilor la PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.