Dâmbovița: Gospodării și căi de acces inundate

148

În urma ploilor torențiale din noaptea de 12/13 martie și din ziua de 13 martie, pompierii dâmbovițeni au intervenit pentru evacuarea apei în mai multe localități ale județului.

Detaşamentul de pompieri Târgovişte s-a deplasat cu motopompe în cartierul Priseaca din Târgovişte pentru evacuarea apei din două curți.

Garda de intervenţie Voineşti s-a aflat în satul Gemenea din comuna Voineşti pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte şi beci).

Detaşamentul de pompieri Găeşti a intervenit în satul Teleşti din comuna Ludeşti pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte şi casă); de asemenea, pompierii găeșteni au intervenit în comuna Gura Foii la decolmatarea unui podeţ, pentru eliberarea unei căi de acces la 5 gospodării (calea de acces fiind inundată).

Detaşamentul de pompieri Pucioasa a intervenit în localitatea Doiceşti pentru evacuarea apei din două curți și un beci.

Detaşamentul de pompieri Moreni a intervenit pe strada I.L. Caragiale din Moreni pentru evacuarea apei la o cale de acces spre un bloc de locuinţe; de asemenea, în comuna I.L. Caragiale, pompierii morenari au evacuat apa din curțile mai multor gospodării.

(sursa și foto: ISU Basarab I Dâmbovița)