Târgoviște: ”fantoma” Poștei de la Gară, readusă în atenția oficialilor de la București

103

”Fantoma” fostului Oficiu Poștal nr. 3 de la Gara Târgoviște Sud, din nou în atenția ministrului Comunicațiilor.

Deputatul PSD Oana Vlăducă a adresat ministrului Petru Cojocaru, dar și directorului Companiei Naționale Poșta Română, Ovidiu Săcară, o nouă întrebare legată de o posibilă reabilitare a acestei clădiri, distrusă în urmă cu mult timp de o explozie, și lăsată de izbeliște, chiar la principala ”poartă” feroviară de intrare în Târgoviște.

 

Deputat Oana Vlăducă

În urmă cu 5 luni, am adresat predecesorilor dumneavoastră o întrebare referitare la nevoia acută de finanțare a lucrărilor de consolidare și reabilitare a clădirii Oficiului de Poștă Târgoviște 3, imobil grav avariat în urma unei explozii provocate de scurgeri de gaze în urmă cu 17 ani.

Investiția este imperios necesară, clădirea fiind într-un proces de continuă degradare și prezentând risc major de provocare a altor accidente. Mai mult, se află în vecinătatea Gării Târgoviște, afectând imaginea fostei Cetăți de Scaun, oraș turistic”, a declarat parlamentarul dâmbovițean.

Deputatul Oana Vlăducă a reamintit că, în urma interpelării domniei sale din luna noiembrie 2017, răspunsul oficialilor de atunci a fost că „obiectivul va fi cuprins în Planul de Investiții aferent anului 2018, ocazie cu care se vor demara procedurile pentru obținerea avizelor și autorizației de construire și demararea lucrărilor de execuție”.

La aproape jumătate de an de când a primit acest răspuns, doamna Oana Vlăducă a cerut din nou lămuriri despre situația actuală a proiectului.

Amintim că imobilul, aflat în stare avansată de degradare, se află pe lista celor cărora administrația municipală le aplică, din acest an, impozit mărit cu 500%, tocmai pentru a-i determina pe proprietari (în cazul de față, Poșta Română) să le reabiliteze.

(foto: Ziare.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.