Dâmbovița: Alunecările de teren de la Văleni, aduse în atenția premierului

104

Profitând de vizita prim-ministrului Viorica Dăncilă în Dâmbovița (22 martie), senatorul Adrian Țuțuianu a ridicat și problema situației dramatice prin care trec mai multe familii din zona Văleni: „Cred că este necesar şi sunt convins că vom găsi soluţii să sprijinim aceste familii, care sunt la acest moment sinistrate la Văleni Dâmboviţa. Mai avem şi alte localităţi cu probleme, cum ar fi Malu cu Flori, Bezdeadul, Glodeniul, Vişineştiul şi altele…”, a declarat președintele PSD Dâmbovița la întâlnirea cu delegația premierului de la Târgoviște.

Amintim că 11 gospodării din Văleni Dâmbovița sunt afectate de alunecările de teren activate în urma precipitațiilor abundente care au precedat ninsorile actuale. Din cele 11 case afectate au fost evacuate trei familii, ale căror locuințe nu mai prezentau siguranță, acestea mutându-se la rudele din localitate.

La problema ridicată de senatorul Adrian Țuțuianu, ca de altfel la toate problemele prezentate de domnia sa, premierul Viorica Dăncilă şi-a arătat întreaga disponibilitate pentru acordarea de sprijin. Rămâne de văzut cât de repede.

(sursa: cjd.ro, foto: cjd.ro, ISU Dâmbovița)