Târgoviște: plombări și asfaltări

88

La Târgoviște, a venit… primăvara reparațiilor stradale. Șoferii au observat deja încă de săptămâna trecută, când în numeroase locuri, muncitorii au ”râcâit” arterele și le-au lăsat așa câteva zile, spre disperarea conducătorilor auto.

Acest lucru a fost remediat în multe zone, unde gropile au fost ”plombate”, dar mai sunt străzi și străduțe pe care au trecut, deocamdată, doar echipele de ”decopertat”, zilele următoare cel mai probabil urmând să ajungă aici și cele de plombat sau asfaltat.

”Până la acest moment, s-a intervenit la peste 50 de străzi, urmând că aceste activități să fie derulate până la aducerea părții carosabile la o stare optimă de utilizare”, a promis primarul de la Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Amintim că și pe centură, recent, primarul a dispus constructorului reparații urgente, întrucât carosabilul a ieșit aproape demolat din iarnă, fiind un calvar pentru circulație. Centura face obiectul unui proiect european de reabilitare, aflat însă la ultima ”strigare”, în sensul că dacă nu va fi terminat până în decembrie acest an, administrația va trebui să dea înapoi banii folosiți până acum în proiect.