Campanie de suflet pentru Complexul de la Găești: 48 de copii au nevoie de ajutorul nostru

666

Marius Simionică, românul plecat în Anglia, dar rămas cu sufletul și gândul acasă, deși nu este dâmbovițean, a demarat o amplă campanie de ajutorare a copiilor cu handicap internați sau beneficiari ai Centrului de Servicii Sociale de la Găești.

Marius Simionică

Cunoscut deja dâmbovițenilor ca un român cu suflet de Înger, Marius, fost sergent în Armata Română și în Legiunea Franceză, a pregătit acum o acțiune filantropică sub denumirea de ”15 aprilie – 1 iunie” – Ziua copilului pentru copiii abandonati cu handicap.

Dragi prieteni, mă adresez tuturor românilor, indiferent în ce colț al lumii vă aflați, următorul nostru proiect este unul foarte îndrăzneț pentru niște oameni absolut simpli ca noi, însă am acceptat cu plăcere provocarea de a da șansa la recuperare unor copii care au nevoie de noi toți!” – este apelul lui Marius.

Campania este oarecum diferită de cele clasice, în sensul că Centrul de la Găești nu are nevoie de bani, ci a făcut o listă generală, cu produse absolut necesare copiilor instituționalizați, iar cei care pot și vor să ajute sunt rugați să achiziționeze cele trecute pe această listă.

Orice puteți cumpăra din lista respectivă ne va ajută enorm să finalizăm acest proiect de recuperare a copiilor! Sunt conștient că este un proiect diferit de tot ce am făcut noi până acum, însă și noi suntem tot mai mulți, cei care ne dorim să facem aceste lucruri posibile, așa că va aștept lângă mine pe cei care ați fost până acum și sper să atragem și alți români în acest proiect minunat, iar la final să mergem la Centrul din Găești în număr cât mai mare”, a explicat Marius.

Centrul de la Găești este casă sau a doua casă pentru 48 de copii cu dizabilități și aici se dorește enorm îmbunătățirea activității din cabinetele speciale de kinetoterapie, psihoterapie și terapie ocupațională. De asemenea, conducerea Centrului dorește îmbunătățirea spațiului de joacă, început în 2017.

Am preluat pentru cei care doresc să ajute lista cu cerințele Centrului de la Găești, iar dacă o veți parcurge, veți vedea că poate pentru mulți dintre noi acestea nu înseamnă deloc mult.

Oricine poate oferi detalii despre produsele aflate pe listă (linkuri, prețuri și altele), dar și cei care doresc să se implice sunt rugați să ia legătura cu Marius Simionică pe contul său de facebook https://www.facebook.com/simionicagrasumarius

”Fiecare achiziție va fi postată… Dumnezeu să ne ajute!” – mai spune Marius, hotărât să convingă cât mai mulți români din țară și de peste hotare să dea o mână de ajutor în această campanie de suflet.

La Complexul de Servicii Sociale de la Găești funcționează următoarele servicii: Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități, Centrul pentru primire în regim de urgență pentru copilul cu handicap sever, Centrul de recuperare pentru copii cu handicap, Centrul rezidențial pentru copii și tineri, Centrul de zi pentru copii cu dizabilități, Centrul de recuperare pentru victimele violenței în familie.