Urmărit internațional pentru trafic de persoane, depistat de polițiștii dâmbovițeni

152

Urmărit internațional pentru trafic de persoane, depistat de polițiștii dâmbovițeni. Având sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, polițiștii din Dâmbovița au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Belgia pentru trafic de persoane.

Acesta are doar 21 de ani și este din Braniștea, fiind urmărit la nivel internaţional. Pe numele său, autorităţile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane pe teritoriul acestui stat.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în fața magistraților de la Curtea de Apel Ploieşti, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare provizorie pentru 10 zile. Până la îndeplinirea procedurilor de extrădare, acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.