Târgoviște: Eveniment caritabil la Teatrul Tony Bulandra

50

Lansarea volumului „Camino, drumul spre lumină. Jurnalul unui medic anestezist” de Ecaterina Botoncea are loc vineri, 20 aprilie 2018, începând cu ora 17:00, în foaierul Teatrului Tony Bulandra.

”Un drum fabulos, un exercițiu de răbdare, o minunată călătorie a sufletului”, așa definește doamna doctor Ecaterina Petrescu Botoncea pelerinajul Camino de Santiago cunoscut ca Drumul lui Iacob, care te poartă până la mormântul apostolului Iacob cel Mare din Santiago de Compostela, Spania. Autoarea a adunat experiența a trei pelerinaje de acest fel. Cartea este totodată o întâlnire dintre profesia sa și sensul mai presus de fire al acesteia, sensul dictat de Divinitate.

Evenimentul este în primul rând caritabil, pentru că toate fondurile obținute din vânzarea cărții, vor fi donate Secției de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Târgoviște.

Vor fi prezenți: Pompiliu Alexandru, lector la Universitatea Valahia, doctor în filosofie, care va oficia deschiderea evenimentului; părintele Liviu Tănase; doamna doctor Carmen Marcu – Șef al Secției de Îngrijiri Paliative. Atmosfera va fi subliniată prin acorduri de violoncel susținute de tânărul Teodor Stelian State, interpret premiat internațional.

Teatrul Tony Bulandra este onorat să se alăture unui astfel de eveniment și dorește ca mesajul de solidaritate, generozitate și de implicare activă în comunitate să ajungă la cât mai mulți târgovișteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.