Pentru prietenul copiilor dâmbovițeni, Marius Simionică: recunoaștere oficială a eforturilor uriașe

149

Activitatea incredibilă a prietenului copiilor dâmbovițeni din Coventry – Marea Britanie, Marius Simionică, a fost, zilele acestea, recunoscută în premieră de o organizație oficială a românilor din această țară.

Prin domnul Cristian Stîncanu – director executiv, Centrul Comunitar de Informare pentru Români – My Romania Community – i-a acordat lui Marius o distincție, recunoscându-i astfel oficial implicarea și dăruirea după 7 ani de când gestionează ”Informații în UK”, o pagină specială, extrem de utilă românilor care ajung la muncă în Marea Britanie.

”Mă simt onorat și surprins  pentru că s-au gândit la mine și au dorit să mă cunoască așa cum sunt, la mine… acasă! Sper din suflet să putem construi o comunitate tot mai puternică, unde cei care au nevoie de ajutor, să îl găsească… Știu că este un pas infim, dar voi face tot ce îmi stă în putință pentru asta. Locuiesc și muncesc în UK, însă România este și va rămâne țara mea și asta nu se va schimba pentru nimic în lume”, a scris Marius pe contul personal de facebook.

Marius Simionică este un român cu suflet uriaș din București. Are 37 ani, a fost sergent în Armata Română, a emigrat în Franța unde s-a înrolat în Legiunea Franceză, după care a venit în Marea Britanie şi s-a stabilit la Coventry. De opt ani, cu eforturi nedeclarate, pe care putem doar să ni le imaginăm, luptă pe toate planurile – de la oferirea de informații prețioase, până la donații și campanii pentru copiii români aflați în suferință sau în cazuri speciale de viață. Vă amintim că, în aceste zile, Marius se zbate pentru cei 48 de copii de la Centrul de Servicii Sociale Găești, cărora vrea să le facă ziua de 1 iunie una de poveste și de mare bucurie.

Vă reamintim că, dacă doriți să vă alăturați campaniei duse de Marius alături de prietenii săi din comunitatea românească UK, îi puteți transmite mesaje pe contul personal de facebook https://www.facebook.com/simionicagrasumarius

Orice ajutor este binevenit, iar dacă românii din Marea Britanie se pot gândi la românii de acasă, și românii de acasă, în special cei cu posibilități materiale, pot da o mână de ajutor copiilor din țară.

Detalii despre campanie, găsiți și AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.