9 mai la Târgoviște și în România

56

9 mai este o zi cu triplă semnificație pentru români. Se marchează Ziua Europei, Ziua Independenţei proclamată în 1877 şi Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial.

Cu acest prilej, de la ora 13.30, Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte organizează Concursul de cunoştinţe şi abilităţi – „EU şi UE – cetăţenie europeană activă”, destinat elevilor de liceu. Premierea câştigătorilor este asigurată de Primăria Târgovişte şi Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa.

Totodată, în organizarea autorităților și a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, va avea loc a V-a ediție a evenimentului ”Primăvara Clasică Europeană”. Concertul va fi susținut de Orchestra Simfonică „Muntenia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, dirijor: Daniel Junga. Interpreți: Anastasia Lazariuc, Oana Maria Șerban, Florin Georgescu, Marcel Pavel, Vlad Miriță. Evenimentul va începe la ora 18 și va avea loc la Curtea Domnească sau la Casa Sindicatelor, în caz de vreme nefavorabilă. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.