Cei mai buni din lume: Trei premii I pentru echipa Universității Valahia Târgoviște. Vezi cine sunt cei mai tari la microrobotică

84

Echipa Universității „Valahia” din Târgoviște, formată din conf. univ.  dr. Alexandru Ivan, conf. univ. dr.  Florin Dragomir, ACS dr. Valentin Gurgu, ACS drd. Alin Ioan Bucurică, CS dr. Ioana Daniela Dulamă, a câștigat la concursul RAS MNRA Mobile Microrobotics Challenge, ICRA 2018, desfășurat la Brisbane, Australia, în perioada 21-25 mai 2018, locul I la toate cele 3 secțiuni de concurs:

  1. Autonomous Manipulation & Accuracy Challenge Event – First Place Award
  2. Microassembly Challenge Event – First Place Award
  3. Best in Show Award

Succesul este remarcabil, având în vedere că din 2900 de participanți din toată lumea, tânăra echipă a Universității „Valahia” din Târgoviște a obținut recunoașterea la nivel internațional în domeniul microroboticii.

Această realizare este o continuare a efortului depus de membrii echipei care, de-a lungul celor 4 ani de cercetare continuă, a obținut mai multe premii și recunoașteri la edițiile anterioare ale prestigiosului concurs:

Premiul I la secțiunea Microassembly Challenge a concursului Mobile Microrobotics Challenge organizat în cadrul International Conference on Robotics & Automation, 29 Mai – 3 Iunie 2017, Singapore.

Premiul I la secțiunea Best in Show a concursului Mobile Microrobotics Challenge organizat în cadrul International Conference on Robotics & Automation, 16-21 Mai 2016, Stockholm, Suedia.

Premiul I la secțiunea Mobility Challenge a concursului Mobile Microrobotics Challenge organizat în cadrul International Conference on Robotics & Automation, 16-21 Mai 2016, Stockholm, Suedia..

Premiul I la concursul „Best in Show Challenges”, IEEE Mobile Microrobotic Challenge, Seattle USA, 2015.