Caucaz 2018: Expediția talentului dâmbovițean, gata de start  

187

Începe marea și frumoasa aventură dedicată Centenarului Marii Uniri de Clubul Victorioșilor din Dâmbovița!

Marți, 5 iunie, la ora 17,00, cele două autoturisme ale Expediției „Caucaz 2018” vor porni la drum de pe platoul din fața Casei Sindicatelor din Târgoviște.

Va fi organizată o scurtă conferință de presă, moment de debut în acest nou ”episod” din cadrul Proiectului „România suntem noi!”, dedicat Centenarului Marii Uniri.

Cei opt participanți la această interesantă și spectaculoasă deplasare îi vor saluta pe cei prezenți, iar Maria Lungu, Alexia Gresoi și Roxana Clopotaru, talentatele dâmbovițence care vor reprezenta România la Festivalul Internațional „Steluțele Adîgheei”, vor vorbi despre această nouă experiență a „Clubului Victorioșilor”.

Sunteți așteptați în număr cât mai mare să urați succes și ”Drum bun” Steluțelor noastre din Dâmbovița!

Alături de cele trei ”Steluțe”, vor purta tricolorul românesc până în îndepărtatul Caucaz: Loredana și Gheorghe Lungu, Alina și Marian Gresoi, Victor Mihalache, în calitate de conducător al deplasării.

Urmând un traseu de aproximativ 4.000 de kilometri, în două autoturisme, dâmbovițenii noștri vor străbate România, Republica Moldova, Ucraina și vor ajunge la Maykop, capitala Republicii Adîgheea, din Federația Rusă.

Urăm mult succes dâmbovițenilor noștri!