Expediția ”Caucaz 2018”: Opt dâmbovițeni minunați și proiectul lor dedicat Centenarului

233

Cei opt dâmbovițeni, componenți ai Expediției ”Caucaz 2018”, au pornit la drum!

În data de 5 iunie, la ora 17,00, cele două autoturisme ale Expediției „Caucaz 2018” au plecat în ”aventură” de pe platoul din fața Casei Sindicatelor din Târgoviște.

Talentatele noastre fete din Dâmbovița, care vor reprezenta România la Festivalul Internațional „Steluțele Adîgheei”, au fost încurajate, aplaudate și susținute de colegii de la „Clubul Victorioșilor”, de la Grădinița „Alexandrina Simionescu Ghica” (pentru Maria Lungu), de la Școala „I.Al. Brătescu Voinești” (pentru Alexia Gresoi) și de la Facultatea de Jurnalism – Universitatea „Valahia” (pentru Roxana Clopotaru). Bineînțeles că nu au lipsit părinții și bunicii, dar și admiratorii și fanii acestor talentați artiști mai mici sau mai mari.

A avut loc o scurtă conferință de presă, care a marcat plecarea oficială în Expediția ”Caucaz 2018”. Și pentru că principala misiune a expediției este aceea de a purta Tricolorul românesc spre Caucaz, membrii expediției urmând să străbată România, Republica Moldova, Ucraina și Federația Rusă, participanții la festivitate s-au bucurat de un tricolor format din fumigene și au cântat refrenul imnului Proiectului „România suntem noi!”, din care face parte și această minunată experiență.

Alături de cele trei ”Steluțe”, vor purta tricolorul românesc pe traseul de aproape 4000 de kilometric, până în îndepărtatul Caucaz: Loredana și Gheorghe Lungu, Alina și Marian Gresoi, Victor Mihalache, în calitate de conducător al deplasării.

Vom reveni cu detalii de pe parcursul călătoriei și al concursului.

Succes, dâmbovițeni, și drum bun! Să reveniți cu bine și cu premii, așa cum ne-ați obișnuit!