Spectacol: Centrul de Refacere și Recuperare a Veteranilor şi Veteranilor din Teatrele de Operaţii are nevoie de ajutorul nostru!

139

Primul Centru de Refacere, Recuperare şi Reabilitare a Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilităţi din Teatrele de Operaţii (C.R.R.R.) are nevoie de susținere publică!

În acest scop, pe 9 iunie , de la ora 18, la viitorul sediu al acestui centru, situat în localitatea Aninoasa, Aleea Mănăstirea Dealu Nr. 99 (locul fostului spital de la Mănăstirea Dealu), va avea loc spectacolul caritabil “Suflet de Erou 7” – strângere de fonduri pentru construirea acestui important prim centru de refacere, recuperare şi reabilitare pentru veterani.

Organizat de Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.VD.), evenimentul are loc în scop caritabil şi propune strângerea de fonduri.

Vor participa: Reprezentativa Armatei Române, Brigada 30 Gardă Mihai Viteazul, Florin Chilian, Raoul, Trupa Maxim, Ovidiu Someș Purdea, Simona Dinescu, Nicoleta Vasile, Radu Ciordaș, Ioana Barbu, Daniel Trifu și Târgoveții, Ansamblul artistic Sonțo, Andra Maria Petre.

Spectacolul va fi prezentat de Monica Ghiurco, binecunoscuta moderatoare a emisiunii ”Întrebări și răspunderi” de la TVR 1, emisiune care a găzduit mai multe episoade ale ”filmului” realizării acestui centru, sub sugestivul titlu ”Lupta pe frontul de acasă”.

Centrul (cel mai important din Europa de Est) ar urma să aibă: bază de tratament ultramodern, spații de cazare la standarde internaționale, bază sportivă, bază de agrement și relaxare, spații de joacă pentru copii, bazine de înot.