Expediția Caucaz 2018: Trei dâmbovițence, toate trei pe podium

138

O performanță  deosebită: ALEXIA GRESOI (premiul II), MARIA LUNGU și ROXANA CLOPOTARU (premiul III), plus o impresie deosebită și multe colaborări viitoare discutate. Toate acestea, la a X-a ediție a Festivalului Internațional Steluțele Adîgheei”.

Acesta este ”rezumatul” Expediției Caucaz 2018, în care au pornit la drum, în urmă cu o săptămână, opt dâmbovițeni minunați: cele trei soliste, alături de Loredana și Gheorghe Lungu, Alina și Marian Gresoi și Victor Mihalache, în calitate de conducător al deplasării.

”Steluțele Adîgheei” este un festival de o dimensiune considerabilă: aproximativ 500 de participanți din: Federația Rusă, Germania, Turcia, Congo, Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Armenia, Georgia, Republica Moldova și România. Țara noastră nu a avut reprezentant în juriu, așa cum s-a întâmplat în alți ani, iar performanța dâmbovițencelor care au reprezentat România este cu atât mai meritorie.

Felicitări premiantelor, profesoarei lor de canto, Viorica Mihalache, părinților – participanți activi la această expediție, precum și sponsorilor: Primăria Gura Ocniței (pentru Roxana Clopotaru), Primăriei Comișani (pentru Maria Lungu) și firmei „Galic Electric Sistem” (pentru Alexia Gresoi)!

Până acum, Expediția „Caucaz 2018” a străbătut 2.400 de kilometri prin România, Republica Moldova, Ucraina și Federația Rusă. Următoarele puncte prin care vor trece cei opt expediționari sunt Rostov pe Don (Rusia) și Harkov (Ucraina).

Munca deosebită, eforturile și talentul – toate adunate sub numele „Clubul Victorioșilor” – au impresionat, așa că s-au primit invitații la festivaluri din Slovacia și Republuca Moldova.

Mulțumim, copii frumoși, mulțumim profesori și îndrumători minunați, mulțumim părinți implicați!

Să reveniți cu bine acasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.