”Respiro” la Târgoviște: Sună bine și reconfortant?

105

Ei bine, da. Asociația Respiro are deja un sediu la Târgoviște, deschis în scuarul Primăriei (Piața Revoluției, bl. D6, sc. A, parter), unde, chiar din seara de 11 iunie, îi așteaptă pe tineri la activități de socializare, un pahar de limonadă și o gustare.

În perioada 11 – 14 iunie, Asociația Respiro dă startul sezonului de vară cu evenimente pregătite special pentru târgovișteni.

Pe 11 iunie, între orele 19-21, toți cei care doresc, singuri, dar mai ales cu gașca de prieteni, pot participa la seara de jocuri Boardgames. Prezența la eveniment se va confirma printr-un mesaj privat pe https://www.facebook.com/events/413397842468462/, pagina de facebook a Asociației Respiro.

Săptămâna va continua cu:

marți, 12 iunie – Cărți pe nevăzute;

miercuri, 13 iunie – Seară de colorat

joi, 14 iunie – Un moment de respiro și un numitor comun: muntele (invitații, pasionați de munte și de mișcare, vă vor povesti din superbele experiențe de viață și autocunoaștere pe care le oferă muntele).

De săptămâna viitoare, în fiecare săptămână, cel puțin două evenimente vă vor aștepta să… Respiro!

Asociația Respiro are deschise astfel de sedii la București și Moeciu de Sus și cu siguranță o cunoașteți: este cea care a organizat, în ultimii trei ani și la Târgoviște, semimaratonul gratuit, un eveniment dedicat promovării stilului de viață sănătos și activ.

Respiro se autocaracterizează: ”toate resursele, facilitățile și proiectele Asociației au ca singur scop sprijinirea tinerilor de a experimenta”.

Așa că, din 11 iunie, Respiro este și acasă la târgovișteni! Sunteți așteptați cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.