Târgoviște: Unde se mai asfaltează

72

Continuă asfaltările și modernizările în cartierele Târgoviștei.

În zona străzilor Radu cel Mare și Popa Șapcă, lângă Școala Radu cel Mare din Micro VI, a fost turnat primul strat de asfalt în parcare. Acest spațiu a fost transformat dintr-unul inutilizabil într-o zonă decentă ce oferă câteva locuri zeci de locuri de parcare.

 

Totodată, în cartierul Priseaca a debutat a doua etapă de modernizare. După ce anul trecut au fost reabilitați 3 km de drum, cel de-al doilea proiect major pe care administrația locală târgovișteană îl implementează în Priseaca vizează asfaltarea a 4 km de drum și are că obiect străzile Dâmboviței, Soarelui, Prisecii (diferențele de asfaltat), Oilor, Teilor, Înfrățirii și Stupilor.

„Sunt cele mai ample lucrări de reabilitare a infrastructurii realizate vreodată în această zonă”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan care promite că investițiile vor continua în acest cartier.

Și pe strada Nicolae Iorga au debutat lucrările, care vizează și parcările aferente blocurilor X2A – X2E, 4, 5. Tot în zonă, va intra în reabilitare și strada Nicolae Filipescu, dar și locul de joacă.

Pe strada Radu Gioglovan lucrările au fost încheiate. Se mai lucrează pe în spatele Palatului Justiției, pe strada Crăițelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.