Se întâmplă în Dâmbovița: Gropi astupate în timp record

91

Asociația Turistică Peștera Padina a semnalat un fapt, spunem noi, cât un semnal de intrare în normalitate, semnal mult așteptat în ultimii aproape 30 de ani.

Astfel, reprezentații Asociației subliniază că, în urmă cu câteva zile, au sesizat președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, faptul că, din cauza ploilor torențiale, drumul de acces spre zona turistică montană dâmbovițeană s-a deteriorat și au apărut mai multe gropi.

”Spre surprinderea noastră, gropile au fost astupate în numai două zile! Uau” – au scris reprezentanții Asociației pe contul de facebook. ”Și când mă gândesc că anul trecut o altă administrație ne-a închis drumul în mijlocul lunii august…” – mai completează administratorul contului, cu referire la situația înregistrată în 2017. Atunci, cu alt președinte la cârma Consiliului Județean, în plin sezon turistic, DJ 714A, drumul de legatură dintre DJ 713 și DJ 714 – aproximativ 3km, cu acces spre cabane, pensiuni și hotelurile din munte, a fost închis pentru câteva zile, spre nemulțumirea generală. Deși inițial se anunțase că, pentru anumite lucrări, drumul asfaltat urma să fie închis până pe 15 septembrie (!!!), în urma reacțiilor publice, drumul a fost redeschis la trei zile după închidere (4 august 2017) și reînchis trei săptămâni mai târziu.

(sursa și foto: Asociația Turistică Peștera Padina)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.