Târgoviște: Fost internațional va antrena echipa de fotbal Chindia

  134

  Viorel Moldovan, fostul mare internațional român, este noul antrenor al FC Chindia Târgoviște.

  Anunțul a fost făcut de edilul Daniel Cristian Stan, alături de următorul mesaj: ”Finanțată integral de Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, în acest an, Chindia a ratat de puțin prezența pe prima scenă a fotbalului românesc, existând însă toate premisele ca, în sezonul viitor, echipa să își atingă obiectivul”.

  Până acum pe banca tehnică a Chindiei s-a aflat Nicu Croitoru. Potrivit dbonline, ratarea promovării în Liga I a reprezentat motivul principal pentru care Croitoru a fost “debarcat” de la cârma formației târgoviștene.

  Potrivit digisport, fostul internaţional Viorel Moldovan (n. 8 iulie 1972, Bistrița) preia din nou banca tehnică a unei echipe, după ce ultima dată a pregătit-o, în 2016, pe Auxerre, în Liga a 2-a din Franţa.

  ”Am semnat un contract valabil un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul doar dacă promovăm în Liga 1″, a spus Viorel Moldovan, care a antrenat echipele FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc și Rapid. În plus, a fost selecţioner la naţionala de tineret a României, dar şi antrenor secund la naţionala mare în mandatul lui Anghel Iordănescu, mai scrie digisport.

  (sursa și foto: digisport, Daniel Cristian Stan via facebook)