Târgoviște: Platoul Prefecturii va fi schimbat radical. Vezi cum și în cât timp

258

Un proiect mult așteptat de târgovișteni și nu numai a ajuns la faza primilor pași.

Potrivit primarului Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, ”Piața Tricolorului, cea mai importantă piață publică din municipiul Târgoviște, va face obiectul unui amplu proiect de reabilitare și modernizare, proiect care va transforma actualul platou din centrul orașului într-un spațiu urban deosebit, primitor și relaxant”.

Nici timpul în care se va întâmpla acest lucru nu va fi prea lung. În următoarele 2 luni, va fi lansată licitația de execuție, urmând că lucrările să înceapă până la sfârșitul acestui an. Durata investiției va fi de 9 luni, începând cu dată emiterii ordinului de începere a lucrărilor – a mai precizat edilul.

Investiția deosebit de importantă pentru aspectul edilitar al Târgoviștei a fost aprobată în ședința din 29 iunie a Consiliului Local Târgoviște.

Municipiul nostru este, în zonă, unul dintre puținele care nu au modernizat aceste ”platouri centrale” în perioada post-revoluție, deci meritul actualei administrații de a se ”înhăma” și la acest proiect este cu atât mai mare.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.