Marți, 10 iulie, în DIRECT la TVR2, MAMAIA COPIILOR: CLARA din Târgoviște, în finala Festivalului de la malul mării

114

Marți, 10 iulie, de la ora 20.00, în direct la TVR2, o veți putea urmări pe Clara Sav Scripcariu, micuța din Târgoviște care reprezintă județul la Festivalul Mamaia Copiilor 2018!

Componentă a „Clubului Victorioșilor”, coordonat cu pasiune și dragoste de soții Viorica și Victor Mihalache, Clara va reprezenta județul nostru în finala Festivalului Național „Mamaia Copiilor”.

Clara este sprijinită cu un show de pantomimă de colegii ei de club: Roxana Clopotaru, Victor Trandafir, Radu Iordache și Alexandru Andrei.

TVR 2 transmite în direct, de marți până sâmbătă (când va avea loc Gala), cea de-a 18-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor”.

Clubul Victorioșilor, rampă de talente

În week-end-ul care s-a încheiat, alte două componente ale „Clubului Victorioșilor” au reprezentat Dâmbovița și România la a 39-a ediție a Festivalului Internațional „TIN”, desfășurat în orașul Donji Milanovac, din Serbia. Bianca Mutu a obținut Grand Prix-ul secțiunii de copii, iar Antonia Alexandrescu – premiul III la secțiunea Tineret.

După cum știți, vara 2018 a început cu două locuri III (Maria Lungu și Roxana Clopotaru) și un loc II (Alexia Gresoi) la Festivalul Internațional „Steluțele Adîgheei”, care a avut loc în orașul Maykop, din Federația Rusă.

Zilele de vacanță și de vară continuă cu prezențe ale Clubului Victorioșilor la Zilele Comunei Gura Ocniței, Festivalul Internațional „Volare” și turnee în Republica Moldova, Serbia și Macedonia.

Succes, dragi copii! Succes, dragi îndrumători și părinți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.