Târgoviște: Acces gratuit la festivalul de teatru pentru copii Mimesis Fest

235

O nouă ediție Mimesis Fest la Târgoviște!
Festivalul de teatru pentru copii, organizat de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, va avea loc între 23 și 29 iulie 2018.

Trupele care vor susţine spectacole de teatru în fiecare zi sunt formate din actori profesionişti, dar în cadrul festivalului vor susţine spectacole şi tineri absolvenţi ai clasei de teatru de la Şcoala de Arte „Octav Enigărescu” din Târgoviște. Ei vor interpreta în stilul propriu piese de teatru clasice, aducând la viaţă personaje îndrăgite din lumea poveştilor.

Prezentarea unor piese deosebite, printre care se vor regăsi şi frumoasele poveşti ”Fata babei şi fata moşneagului”, ”Cenuşăreasa”, ”Hansel şi Gretel”, reprezintă o modalitate plăcută şi eficientă de a transmite copiilor noştri lecţii de viaţă.

Totodată, workshop-urile adresate copiilor, grupate generic sub denumirea “Teatru de improvizaţie”, vor fi susţinute de actori profesionişti. Vor avea loc ateliere de creaţie unde copiii vor putea să confecţioneze măşti şi personaje din poveşti.

Locul de desfăşurare va fi platoul din faţa teatrului „Odiseu” (zona Centrului Vechi), teatru partener al evenimentului, iar accesul la festival este gratuit.

Festivalul are ca scop promovarea şi stimularea artei interpretative şi este totodată o alternativă de petrecere a vacanţei în aer liber.

Programul spectacolelor îl puteți studia în fotografia anexată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.