Târgoviște: Brotăcei by Belvedere. Fostul restaurant de pe malul Lacului Chindia va reînvia

2076

Brotăcei by Belvedere… Așa anunță administratorii cunoscutului și apreciatului restaurant-club-local Belvedere de pe Centrul Vechi achiziționarea fostului Brotăcei, restaurantul de pe malul Lacului Chindia.

Ajuns o ruină, lăsat de izbeliște în ultimii peste 15 ani de cine mai știe care îi mai erau proprietarii, acum fostul restaurant cu terasă, atât de apreciat de târgovișteni și de turiști, a intrat, în sfârșit, pe un drum care se anunță frumos.

Noii proprietari anunță că vor începe demersurile de renovare chiar din ziua de 12 iulie 2018.

Reacțiile târgoviștenilor nu au întârziat: ”În sfârșit! Bravo, felicitări!”; ”Chiar acum o săptămână mă plimbam prin zonă cu un prieten și ne întrebam când, vreodată?! Și cât de mișto ar arătarenovat, căci design arhitectural are”; ”Bravo!!”; ”O veste excelentă! Spor la treabă!”, ”Cred că o să fie cea mai frumoasă locație din Târgoviște!”; ”Chiar mă întrebam când o să aibă cineva curaj să dezvolte ceva acolo. Baftă”; ”O să fie un succes. E păcat și de Casa Dâmbovițeană…”; ”Mă bucur enorm abia aștept!”; ”Să fie într-un ceas bun!”; ”Cât mă bucur! Succes!”; „Felicitări pentru implicare!!!”; ”Foarte tareee!!!”; ”Cred că o să fie cea mai frumoasă locație din Târgoviște!”.

Iar mesajele curg în continuare.

Nu ne rămâne decât să așteptăm rezultatul ”viziunii” noilor proprietari, dar cu siguranță, cunoscând locația Belvedere de pe Centrul Vechi, totul va fi pe placul și, cu siguranță, pe… gustul tuturor.

(sursa și foto: Restaurant Belvedere Târgoviște, pagina de facebook)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.