Clara’s Dreams :-): ”Voi mai participa la Mamaia Copiilor. Vreau să câștig”

149

Nu, nu este o confuzie, e doar un joc de cuvinte pornit de la numele celebrului Carla’s Dreams la visul micuței noastre târgoviștence, căreia îi dorim să ajungă la fel de celebră.

Clara Sav Scripcariu este mica noastră artistă, reprezentantă a județului Dâmbovița și a Clubului Victorioșilor la Festivalul Mamaia Copiilor 2018. Ea a urcat pe scena renumitului festival cu piesa ”Soosește circul”, a cântat și a dansat și, în ciuda emoțiilor, a transmis publicului și juriului tot ce e mai frumos în sufletul ei de copil.

La numai șase ani, Clara este o fetiță foarte frumoasă, talentată, pasionată de muzică și dans, o artistă desăvârșită în devenire.

Printre multe zâmbete și cu mare chef de joacă, Clara ne-a răspuns la câteva întrebări.


Reporter: Clara, cum a fost experiența la Mamaia Copiilor? Știm că tu ai participat la mai multe concursuri, însă cum ți s-a părut această competiție de la Marea Neagră?

Clara: Experiența la Mamaia copiilor a fost foarte frumoasă și am avut multe de învățat. M-am distrat cu prietenii mei de acasă, care m-au însoțit pe scenă și au dansat, dar am cunoscut și mulți alți copii.

Reporter: A fost greu? Ce simțeai tu în inimioara ta de 6 anișori?

Clara: Concursul a fost destul de greu. Erau mulți copii buni. (n.n. Au fost 13 concurenți la categoria 4-6 ani, mulți dintre ei erau la a doua sau a treia participare). A fost cel mai greu concurs la care am mers până acum și, chiar dacă nu am câștigat, eu m-am simțit bine și am simțit că trebuie să dau tot ce pot.

Reporter: Vei mai participa la Mamaia Copiilor?

Clara: Da, pentru că mi-au plăcut atmosfera, publicul, cei din juriu. Și aș vrea să și câștig…

Reporter: Ce faci acum, mai mergi la vreun concurs în această vară?

Clara: În perioada 22 -26 august voi merge la Festivalul Internațional ”Volare” de la Piatra Neamț. Aici am reușit să trec de preselecție la interpretare și creație cu melodia ”Copilul modern”.

Reporter: Din suflețelul tău de copil talentat, poți să transmiți un gând copiilor din Dâmbovița și celor doi oameni minunați care te îndrumă la Clubul Victorioșilor? (n.n. cuplul Viorica și Victor Mihalache).

Clara: Da. Copii, să faceți ce vă place, iar dacă vă place să cântați și să dansați, asta să faceți. Pe doamna Vio și pe domnul Victor îi iubesc mult și le mulțumesc pentru tot.

Reporter: Felicitări, Clara! Succes în continuare și să auzim numai de bine și de premii!