Dâmbovița: Traseul DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga, închis pentru două luni. Pe Transbucegi se va circula și iarna

2623

Asociația Turistică Peștera Padina și Consiliul Județean Dâmbovița informează turiștii că, pentru o perioadă de aproximativ două luni, va fi închis traseul DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga.

Astfel, din data de 23 iulie, accesul în Platoul Padina – Peştera se va realiza pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, iar accesul în Platoul Dichiu – Piatra Arsă se va realiza pe traseul DJ 713 (DN 71) – Cabana Cuibul Dorului – Cabana Dichiu – intersecţie drum Piatra Arsă.

”Accesul spre Platoul Padina – Peștera se va face prin localitatea Glod (Moroeni). Din drumul național DN71 se merge pe DJ714 spre Sanatoriu. De acolo, drumul județean este pietruit dar foarte bine întreținut până la intersecția cu drumul de la Dichiu. De la intersecție se reintră pe vechiul drum complet asfaltat până Telecabina Peștera”, anunță Asociația Turistică Peștera Padina.

Până la data efectivă a închiderii circulaţiei pe traseul menţionat, prin grija constructorului, se va realiza semnalizarea rutieră de informare la:

– intersecţia DN 71 cu DJ 713 – Cota 1000,

– intersecţia DN 71 cu DJ 714 – Sat Glod,

– intersecţia DJ 714 cu drumul de legătură la Zănoaga.

Administrația județeană dâmbovițeană își cere scuze pentru disconfortul în trafic și încearcă, alături de constructor, să reducă pe cât posibil perioada de restricţii impusă.

În data de 15 iulie, Asociația Turstică Padina Peștera a anunțat că, pe lângă aceste lucrări binevenite, v Vestea și mai bună este aceea că TransBucegi va fi (în sfârșit) deschis și pe timpul iernii!

 

(sursa foto: Asociația Turstică Padina Peștera)

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.