Târgoviște: Complexul de Natație are un nou director. Mesajul echipei pentru fostul manager

131

Complexul Turistic de Natație de la Târgoviște are un nou manager în persoana tânărului Ciprian Prisăcaru, fost director al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Domnia sa își va începe oficial activitatea la Complexul de Natație de luni, 23 iulie, astfel că a transmis și un mesaj pe pagina de facebook: ”Sunt momente în viață când simți că trebuie să faci schimbări. Nu e deloc simplu să mă desprind de Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, dar vor rămâne amintirile frumoase, satisfacțiile oferite de sportivii noștri și proiectele demarate în tot acest timp. (…) Sunt onorat că am avut privilegiul de a conduce Clubul Sportiv Municipal Târgoviște în ultimii doi ani și voi fi în continuare adeptul unui sistem construit pe principii și nu pe interese. De luni, voi fi managerul Complexului Turistic de Natație Târgoviște, o destinație atractivă pentru membrii comunității noastre, dar care a devenit și un punct important pe harta competițiilor oficiale la nivel național și internațional. Vor fi obiective și provocări noi, dar și responsabilități pe măsură, însă nu voi face economie de efort. Vă asigur de întreaga mea implicare și disponibilitate!”, a precizat noul director.

Fostului manager, Eugen Pătrașcu, echipa pe care a condus-o timp de doi ani i-a transmis public următorul mesaj: ”Au fost doi ani intenși, primii din existența Complexului Turistic de Natație Târgoviște. Ani grei, dar și frumoși, cu provocări, eforturi și realizări. Am lucrat ca o echipă, manageriată de domnul Eugen Pătrașcu, ca director al CTNT. O echipă care îi mulțumește pentru colaborare și îi dorește mult succes în continuare! Se încheie o etapă din istoria acestui Complex, peste care va rămâne amprenta domnului Eugen Pătrașcu. De luni, 23 iulie, își începe mandatul de director domnul Ciprian Prisăcaru. Complexul Turistic de Natație Târgoviște se pregătește pentru o nouă provocare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.