Dâmbovița: Ce sectoare de drumuri sunt în atenția expresă a autorităților

102

Abia întors din vizita de lucru efectuată alături de reprezentanți ai administrației județene și ai mediului de afaceri dâmbovițean în Republica Moldova, senatorul Adrian Țuțuianu s-a aflat pe teren alături de Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

”Am mers pe un traseu foarte bine definit din punctul de vedere al prioritaților noastre imediate și am căutat răspunsuri punctuale. Ce ne interesează pe noi, ca obiective mari:

– DN 7 Bâldana – Titu, deja licitat, plus tronsonul Titu – Potlogi;

– DN 71 Bâldana – Târgoviște (4 benzi) – Sinaia (reabilitare), indicatorii au fost aprobați, avem nevoie doar de caietul de sarcini pentru licitație (proiectare + execuție);

– DN 72A Târgoviște – Dragomirești (4 benzi), pentru a pune în valoare cartierul Priseaca și a fluidiza traficul dinspre Valea Dâmboviței către Târgoviște:

– DN 72, la Mija – reparație pe ambele părți;

– Centura Găești”, a explicat pe contul personal de facebook senatorul.

În ceea ce privește reparațiile absolut necesare, autoritățile județene au în vedere, cu prioritate, următoarele tronsoane: ●DN 7 Slobozia Moară – Lungulețu – Titu are nevoie, până când încep lucrările, anul viitor, de reparații în acest an, pentru că sectorul de drum este foarte degradat. ●DN 72A, pe sectorul Voinești – Dragomirești, este degradat și are nevoie de reparații consistente în acest an. ●DN 62 Uliești – Petrești. ●DN 71 pe două sectoare: Aninoasa – Doicești și Pucioasa – Fieni – Moroeni necesită reparații în acest an, așa cum a precizat senatorul Adrian Țuțuianu.