O nouă delegație din Republica Moldova în Dâmbovița

28

O nouă delegație din Republica Moldova în Dâmbovița. De data asta într-o vizită de studiu în domeniul Aprovizionării cu Apă şi Canalizare (AAC) şi Managementului Deşeurilor Solide (MDS), ce are loc în perioada 30 iulie – 3 august, în Regiunea Sud Muntenia, tocmai de aceea, alături de autoritățile județene, la eveniment a fost prezent și directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, Liviu Muşat.

În cadrul întâlnirii, oficialii din Republica Moldova au putut afla detalii despre obiectivele de investiţii pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa le-a realizat sau le are în derulare pe diferite programe şi axe.

Aspecte privind problematica obţinerii şi gestionării fondurilor externe nerambursabile au fost aduse în atenţie şi de directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, care a amintit despre experienţa şi preocuparea pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa le are faţă de proiectele care vizează atragerea fondurilor externe nerambursabile, oferind drept exemplu proiectele care au vizat reabilitarea şi modernizarea Palatului de la Potlogi, Peşterii Ialomiţa, Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dar şi a infrastructurii rutiere sau educaţionale din judeţ.

Reprezentanții Republicii Moldova au purtat discuţii şi cu reprezentanţii Primăriei Târgovişte şi au efectuat vizite la unele dintre obiectivele de investiţii finalizate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa prin intermediul proiectelor europene.

(sursa și foto: cjd.ro)