Padina, Dâmbovița: Școala curajului a ajuns în al zecelea an

  50

  În perioada 20-24 august, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis” şi cu finanţare din partea Ministerului Tineretului şi Sportului, va susţine activităţile practice ale proiectului ŞCOALA CURAJULUI 2018,  concurs tematic cu probe de turism montan specializat, în Munţii Bucegi – zona Padina.

  La concurs vor participa 10 echipe formate din câte patru tineri – două fete şi doi băieţi, cu vârste între 14 şi 35 de ani, din mai multe judeţe ale ţării. Printre probele de concurs se numără: drumeţie montană, orientare turistică, speologie, căţărare la stâncă şi la panou artificial, coborâre în rapel şi tiroliană, activităţi de ecologizare.

  Ajunsă la a X-a ediţie, Şcoala Curajului a implicat până în prezent, de-a lungul anilor, în activităţile sale, un număr de 560 de tineri, care şi-au testat cunoştinţele, abilitatea, tenacitatea şi curajul cu ajutorul metodelor de educaţie nonformală pentru tineret.

  Proiectul face parte din programul Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, program care în cele 78 de etape desfăşurate a implicat deja peste 3800 de persoane în cei opt ani de la înfiinţarea asociaţiei.

  Informaţii suplimentare se pot obține la tel: 0722 689911.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.