Arctic angajează: 100 de locuri de muncă disponibile

585

Dâmbovițenii interesați de un loc de muncă la Arctic sunt informați că firma Intel Pro Resources recrutează operatori și montatori subansamble pentru fabrica din Găești.

În această perioadă, potrivit site-ului Informateca, sunt disponibile 100 de locuri de muncă.

Condițiile pentru angajare sunt: studii medii, cel puțin 8 clase, disponibilitatea de a lucra în trei schimburi, abilități și cunoștințe tehnice, aptitudini manuale, îndemânare și precizie, domiciliul în județul Dâmbovița sau împrejuri.

Compania oferă: pachet salarial atractiv la care se adaugă sporul de vechime în muncă și plata dublă a orelor suplimentare, pachet prime anuale (Primă de mărțișor, Primă de Paște, Primă de ziua copilului, Primă de vacanță, Primă de Crăciun), beneficii/ ajutoare sociale, acordate pentru evenimente deosebite, tichete de masă în valoare de 300 lei, transport asigurat din anumite zone, pachet de analize medicale gratuite, posibilitatea de a lucra într-un mediu profesionist, cu cele mai noi tehnologii de producție.

Informații și detalii – de luni până vineri, de la ora 8:30, la sediul Arctic din Str. 13 Decembrie, nr. 210, Găești sau la telefon 0728 971 628/ 0372 015 091.

(sursa: Informateca; foto: Gândul)