Pentru prima oară la Târgoviște: Taverna Racilor, la Zilele Cetății

210

”Târgoviște, abia așteptăm să ajugem vineri la voi! Ne vedem în Parcul Chindia, începând cu ora 12, cu multe bunătăți din pește și fructe de mare by Taverna Racilor”. Așa sună anunțul celebrei Taverne a Racilor din Herăstrău București, participantă anul acesta pentru prima oară la Zilele Cetății Târgoviște.

Târgoviștenii și oaspeții lor sunt așteptați de Taverna Racilor între 7 și 9 septembrie, în Parcul Chindia, cu multe preparate care mai de care mai gustoase. În meniu se vor afla: scoici, raci, rapane, creveți, tentacule, paella, red fish, lup de mare, doradă, păstrăv, seafood mix și multe altele.

Mai mult, înainte cu două zile de a sosi la Târgoviște, Taverna Racilor organizează și un concurs pe facebook. Taverna pune la bătaie opt porții de fructe de mare, la alegere. Concursul constă în numirea (cu tag) a trei prieteni într-un comentariu la postarea în care se anunță prezența Tavernei la Târgoviște, odată cu sher-uirea acestei postări. Câștigătorii vor fi anunțați sâmbătă pe 8 septembrie!

Taverna Racilor este un proiect marca Raci.ro, apărut din dorința de a face cunoscut publicului larg gustul deosebit al acestor crustacee, spectacolul oferit de prepararea lor și de a facilita consumul preparatelor pe bază de raci.