Percheziții și reținere: cultură de cannabis ”in door” la Gura Ocniței

62

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului V.N.C., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Individul a înfiinţat o cultură de cannabis „in door” pe raza localităţii Gura Ocniţei, drogurile rezultate urmând a fi comercializate pe raza judeţului Dâmboviţa, dar şi deţinute în vederea consumului propriu, spun procurorii.

În aceeași zi (13 septembrie), procurorii DIICOT din Dâmboviţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, au efectuat 3 percheziţii domiciliare în locaţiile deţinute de acest inculpate. A fost găsită şi ridicată cantitatea de 5.450 de grame de cannabis influorescenţă (masă netă), 42 de grame rezină de cannabis, 2 grindere, 11 recipente cu seminţe de cannabis, 2 cântare electronice, un dispozitiv electronic centrifug pentru uscarea şi mărunţirea plantelor, 468 de plante de cannabis, telefoane mobile, un laptop, 4.555 de euro şi 2.000 de lei.

În cursul zilei de vineri, 14 septembrie, inculpatul a fost prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

La acţiune au participat ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, precum şi jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.