Drumeție pe Acoperișul Bucegilor via Vârful Omu: Opt ore unice, mai aproape de cer

97

Drumeție pe Acoperișul Bucegilor via Vârful Omu – Editia a II-a

Organizat de MAS Outdoor Experience, evenimentul montan este momentul ideal pentru cei care doresc să se bucure de natură, aer curat și priveliștea superbă oferită de Munții Bucegi! Drumeția va avea loc sâmbătă, 13 octombrie, între orele 8.30-21.00.

Evenimentul este creat pentru orice nivel de pregătire fizică și/sau persoanelor lipsite de experiență în ceea ce privește traseele montane, tot ce aveți nevoie fiind doar dorința de a participa alături de organizatori. Practic, se va ajunge pe Platoul Bucegi, lângă Babele si Sfinx și pe cel mai înalt vârf din Bucegi și al 6-lea din România, Vârful Omu!

“Munţii Bucegi reprezintă zona cu cea mai mare încărcătură energetică din România. Aici se află şi cel mai cunoscut triunghi energetic: Omu – Babele – Sfinxul. Teorii ale conspiraţiei susţin că aceşti munţi reprezintă cel mai important punct energetic al lumii, centrul acestuia fiind situat chiar în apropierea Vârfului Omu. De asemenea, există mituri şi ipoteze care prezintă posibilitatea ca Munţii Bucegi să fie chiar Kogayon, muntele sacru al dacilor, notează site-ul 121.ro. Unele legende identifică această zona cu locul de reculegere a celebrului zeu Zamolxe.”, spun organizatorii.

Detalii despre drumeție, tarife și modul cum trebuie să fiți îmbrăcați, încălțați și echipați, găsiți AICI.