Târgoviște: Unde se mai asfaltează

52

În unele cartiere din Târgoviște continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere. Astfel, se lucrează pe strada Tudorică Popescu, investiție care face parte dintr-un proiect mai amplu, ce va fi finalizat anul viitor. În acest proiect mai sunt cuprinse și intervențiile de modernizare a străzilor Miron Costin, Nifon, Crângului, Stolnicul Constantin Cantacuzino, Pădurii și Plantelor.

De asemenea, lucrări de reabilitare se desfășoară și pe strada Ion Ghica din microraionul nr. V. Aici au fost modernizate și parcările, noile locuri fiind numerotate și marcate.

”Investiția a vizat asfaltarea unei suprafețe de peste 6000 de mp, dar și lucrări de modernizare a iluminatului public și de preluare a apelor pluviale, astfel încât întregul cartier va beneficia de o infrastructură complet schimbată, mult îmbunătățită”, a precizat primarul de la Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Săptămâna aceasta, vor debuta și lucrările de asfaltare a noii parcări de pe strada Nicolae Iorga, urmate de lucrările de reabilitare a infrastructurii cartierului Sagricom.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan)