Medicamente anticancer cubaneze vor ajunge și la Târgoviște? Interes administrativ pentru un parteneriat medical fără precedent

112

Primarul Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a fost gazdă pentru Excelența Sa, domnul Roberto Cesar Hamilton Magana, Ambasadorul Republicii Cuba în România.

Potrivit edilului, în cadrul discuțiilor, s-au abordat aspecte de mare interes, în special pentru mediul târgoviștean. Astfel, s-a discutat despre dezvoltarea unor relații comerciale între mediul de afaceri dâmbovițean și târgoviștean și mediul economic din Republica Cuba. Totodată, s-au creat premisele unor viitoare colaborări la nivelul învățământului superior, între Universitatea „Valahia”din Târgoviște și una dintre cele 49 de universități din Republica Cuba.

”O altă temă abordată a vizat implementarea unui parteneriat în domeniul medical, fiind de notorietate performanțele obținute de medicină cubaneză în domeniul luptei împotriva cancerului, oferind accesul la tratamente unice în domeniul oncologic şi imunologic”, a mai precizat primarul Târgoviștei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.