Dâmbovița: Bărbați reținuți pentru loviri, violențe și scandal

159

Doi dâmbovițeni, din Răcari și Moreni, au ajuns după gratii! Primul, din Răcari, are 50 de ani și a fost reținut de polițiștii din localitate fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 6 noiembrie a.c., în urma unui eveniment rutier produs pe raza localității Mavrodin, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia suspectul ar fi agresat două persoane cu un corp contondent și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

De asemenea, polițiștii de la Moreni au reținut un bărbat de 46 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict spontan, bărbatul a aplicat mai multe lovituri cu un corp contondent unei femei și fiului acesteia. Celor două persoane li s-au acordat îngrijiri medicale fiind transportate la o unitate spitalicească, aflându-se în afara oricărui pericol. În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea procurorului de caz, urmând a se dispune măsuri legale.