Polițiștii de la Morteni, fără sediu. Interpelare adresată ministrului MAI

81

Deputatul social-democrat Oana Vlăducă s-a adresat minstrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, într-o problemă ce nu mai suportă amânare.

Este vorba desprea reabilitarea Postului de Poliție din comuna dâmbovițeană Morteni. Potrivit parlamentarului, pe același subiect și Inspectoratul de Politie Judetean Dâmbovița a făcut mai multe demersuri rnesoluționate însă.

Deputat Oana Vlăducă

 

”Astfel, din cauza stării avansate de degradare a clădirii Postului de poliție menționat, în luna martie lucrătorii de acolo au fost mutați în clădirea dispensarului uman din localitate. Recent, dispensarul a intrat într-un proces de reabilitare, în cadrul unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În aceste condiții, reabilitarea Postului de poliție a devenit presantă și imperios necesară. Adaug precizarea că UAT Morteni nu dispune de un alt spațiu adecvat derulării activității specifice pentru a fi pus la dispoziția lucrătorilor Postului.

Față de cele prezentate, vă rog, doamnă ministru, să îmi precizați dacă sunt demarate procedurile de reabilitare a clădirii Postului de poliție Morteni, sau daca obiectivul este prins in lista obiectivelor finanțate pentru anul în curs”, a fost interpelarea deputatului Oana Vlăducă.

(sursa: Oana Vlăducă via facebook)