Ziua Națională: 100 de ani de România Mare, sărbătoriți și la Târgoviște

91

1 Decembrie la Târgoviște, în anul în care se împlinesc o sută de ani de la Marea Unire! Ceremonia publică dedicată Zilei Naţionale a României va începe de la ora 10.35 în Piaţa Tricolorului, iar din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmbovița vor fi prezenți ofițeri și un pluton de defilare, care vor participa la depunerea de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor şi la defilarea gărzii de onoare.

Totodată, în organizarea administrației municipale, după amiaza zilei de 1 Decembrie, de la ora 16, pe scena amenajată în Piața Tricolorului, va fi susținut spectacolul ”Ferdinand și Regina Maria”, de actori ai Teatrului Tony Bulandra, urmat de un concert coral și un spectacol de muzică folk.

La ora 18, primarul Daniel Cristian Stan va da oficial startul celei mai frumoase perioade din an prin aprinderea iluminatului festiv și a luminilor din bradul de Crăciun.

De la ora 18.15, Centrul de Cultură Dâmbovița a pregătit un concert de 1 Decembrie. Din data de 2 decembrie și până pe 12 decembrie, scena din Piață va fi în fiecare după amiază locul unde copii și grupuri artistice din Târgoviște vor susține concerte care mai de care mai frumoase, de la flaut și cor, la colinde și teatru.

Cu date despre programul special al lui Moș Crăciun vom reveni.