Târgoviște: Spectacol caritabil la Bulandra. ”Carmen” se joacă pentru o cauză nobilă

82

Spectacolul „Carmen”, după Prosper Mérimée, în regia lui Suren Shahverdyan se joacă duminică, 9 decembrie 2018, de la ora 19:00, în Sala Mare.

Și pentru că A AJUTA a devenit tradiția la teatrul târgoviștean, toate încasările vor fi donate Secţiei de Îngrijiri Paliative a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte

În al treilea an consecutiv, sub motto-ul „Viața e ca un zbor de fluture”, Teatrul Tony Bulandra își păstrează bunul obicei de a organiza, în preajma sărbătorilor de iarnă, un spectacol caritabil în scopul susținerii Secţiei de Îngrijiri Paliative, compartiment destinat îngrijirii bolnavilor cronici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Aici pacienţii beneficiază de îngrijiri de specialitate. Boala i-a făcut să își piardă speranţa şi pe mulţi i-a transformat în prizonieri în propriul corp. Secţia are la dispoziţie toate dotările, dar are nevoie de fonduri în permanenţă pentru ca bolnavii să aibă parte de cele mai bune condiţii. Noi putem alege să le fie bine!

Vă aşteptăm la teatru, pentru a fi schimbarea pe care vreţi să o vedeţi – spun reprezentanții instituției.

Pentru aceasta, sunteți invitați la spectacolul Carmen, un spectacol de teatru-dans, în regia lui Suren Shahverdyan, coregrafia lui Hugo Wolff și scenografia lui Mc Ranin. Un trio artistic de excepție care garantează reușita oricărei producții. Carmen este un spectacol dintr-o singură respirație: dinamic, antrenant, sugestiv, precis. Merge direct la țintă… aceea de a cuceri spectatorii.

În rolurile titulare îi veți revedea pe Bianca Pintea (Carmen) și Liviu Cheloiu (Don Jose/Regizorul).