Jurnal de fapte bune: Daruri pentru zeci de copii

51

Momente de filantropie în Arhiepiscopia Târgoviștei, unde apropierea sărbătorii Nașterii Domnului încălzește sufletele celor care dăruiesc și celor care primesc darurile.

Duminică, 16 decembrie 2018, cu binecuvântarea Înaltrepreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Parohia Lazuri, Protoieria Târgoviște Sud, a oferit daruri unui număr de 45 de copii de la grădința din localitatea Lazuri. Micuții au primit jucării, îmbrăcăminte, dulciuri și alte alimente, în valoare de 4.500 lei. De asemenea, și credincioșii prezenți au primit, în dar, dulciuri și fructe, ca semn de comuniune și iubire.

A doua zi, luni, 17 decembrie, copiii îngrijiți la Centrul social Casa Soarelui din Târgoviște au primit daruri din partea Parohiei Sf. Voievod Neagoe Basarab din Târgoviște. Copiii s-au bucurat de dulciurile și îmbrăcămintea primite. Totodată, le-a fost oferit și un concert de colinde din partea unor studenți ai Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște.