Târgoviște: Polițiștii rutieri au dat amenzi pentru gropile de pe str. Petru Cercel

51

În urma unor verificări efectuate pe strada Petru Cercel din Târgoviște, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au constatat că în carosabil s-au format gropi care afectează siguranța participanților la trafic, prezența acestora nefiind semnalizată de către executantul lucrărilor de modernizare și refacere a centurii ocolitoare a municipiului.

În consecință, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 29.000 de lei a executantului lucrărilor de modernizare și refacere a centurii ocolitoare a municipiului Târgoviște pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile.

După cum știți, Târgoviștea ar fi trebuit să aibă o centură modernă în debutul lunii decembrie 2018. Însă, din păcate, nici ultimul constructor nu s-a ținut de treabă, iar acum administrația municipală și cea județeană încearcă să găsească soluții pentru ducerea la bun sfârșit a proiectului atât de necesar.

După ce Primăria Târgoviște, Primăria Răzvad și Consiliul Județean s-au asociat și caută noi surse de finanțare sau alte ”portițe” spre noi bani europeni, începând cu 1 decembrie constructorul a intrat în penalități de întârziere de 65.000 lei pe zi.