Dâmbovița: Pompierii l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la copii cu… autoscara

38

În fiecare an, în preajma Sfintelor Sărbători ale Crăciunului, pompierii dâmboviţeni devin “ajutoarele” lui Moş Crăciun, oferindu-le daruri copiilor.

Astfel, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Basarab I” Dâmboviţa, împreună cu Asociaţia “Salvatorii Dâmboviţeni”, au fost alături de comunitate şi prin acţiuni umanitare, ocazie cu care doresc să aducă mângâiere şi alinare celor aflaţi în nevoie şi totodată să simtă bucuria de a oferi câte ceva din puţinul lor celor defavorizaţi de un destin nedrept.

Aşa cum ne-a obişnuit, Moşul a avut probleme cu sania şi în acest an. De această dată pompierii l-au ajutat să ajungă la copii cu… autoscara.

Anul acesta, aproximativ 100 de copii din comunele Dragomireşti, Dragodana şi Gura Ocniţei l-au așteptat cu sufletul la gură pe Moş Crăciun la intrarea unui cimematograf din mun.Târgovişte şi mare le-a fost surpriza văzându-l că a coborât din nacela autoscării pompierilor.

Ca şi anul trecut, după oferirea cadourilor, Moş Crăciun le-a mai făcut o surpriză copiilor, invitându-i pe toţi să vizioneze un film de animaţie 3D la cinematograf, mulţi dintre aceştia neavând, până în prezent, o astfel de ocazie.

Astfel de acţiuni dovedesc, dacă mai era nevoie, latura umanistă a pompierilor-salvatori, a apropierii şi preocupării permanente faţă de oameni, citindu-se pe chipurile lor emoția că au putut aduce un strop de bucurie în sufletele micuţilor.