Prima casă pentru o mămică și cele șase fetițe ale sale: Prima firmă din Dâmbovița care dorește să se implice. Felicitări DINI LAND!

1340

Vești bune în cazul mamei cu șase copii din comuna Vlădeni Dâmbovița, cărora ”Românii de pretutindeni” alături de neobositul Marius Simionică doresc să le construiască o casă!

Din suma aproximativă de din 27.500 £ (lire GBP) s-au strâns până acum 4.909 £ (lire GBP) și, surpriză uriașă – a apărut prima firmă care a reacționat la această superbă acțiune de suflet, inițiată de oameni impresionați de chinul prin care trece această familie din Dâmbovița.

DINI LAND este firma din Târgoviște care a anunțat că dorește să sprijine construirea căsuței pentru cele șapte suflete prin efectuarea proiectului. Astfel, locul de joacă DINI LAND, situat în Târgoviște pe str. Justiției la nr. 37-39, va organiza și o mare petrecere pe 26 februarie, atunci când firma împlinește un an de existență. Toți banii strânși cu această ocazie vor fi donați pentru căsuța celor șase fetițe din Vlădeni.

Felicitări, DINI LAND din Târgoviște! Pentru a doua oară de când le-a cunoscut, firma se implică pentru a oferi un ajutor acestor șase fetițe din Vlădeni, Dâmbovița.

Bineînțeles că orice ajutor este binevenit și toți cei care doresc să se implice o pot face accesând linkul următor: https://www.facebook.com/donate/273936663270137/2037518559661693/

În prezent, familia monoparentală, formată din șase fetițe minore și mama lor, locuiesc într-o fostă magazie de scule al cărei proprietar, impresionat de drama lor, le-a lăsat să o transforme într-o așa-zisă locuință pentru o perioadă.

De asemenea, profund mișcat de crunta realitate pe care trebuie să o trăiască acești copii, Marius Simionică, un român cu suflet mare ce locuiește în Anglia, alături de toți cei care s-au implicat și se vor implica în proiectele lui filantropice, au hotărât să le construiască o căsuță.

”PRIMA NOASTRĂ CASĂ va fi pentru cele 6 surori și mămica lor. Mi-am luat acest angajament având certitudinea că, împreună cu VOI, îmi voi putea respecta promisiunea. Am văzut cum și alții au reușit minuni pentru copiii sărmani ai României, tot printr-un efort comun și susținut puternic, în doar câteva luni. M-au încurajat enorm și câteva persoane din grupul nostru și chiar și reprezentanți ai unor societăți comerciale care doresc să se implice activ în acest nou proiect.

Din cauză că nu am garanția că actele ACRP (Asociația Caritabilă a Românilor de Pretutindeni) pot fi gata la timp (știți și voi, birocrația din România și efectele ei…) și pentru că nu putem lăsa timpul să treacă, iar noi să stăm cu mâinile în sân, am decis să deschid acest FUNDRAISER cât mai repede posibil, să putem trece la treabă, dragii și dragele mele. Vă cer ca de obicei să donați echivalentul unei cafele și să facem împreună lucruri frumoase pentru un viitor mai bun acasă, în România.

A fost dificil să estimez o sumă pt acest proiect, mai ales că mă bazez inclusiv pe ajutoare constând în diverse materiale de construcții, echipamente, voluntari pentru munca ce va fi depusă în sprijinul acestor mici suflete nevinovate. Ținând cont de toate acestea, dar și pentru că această sumă este obligatoriu să fie specificată la crearea funraiserului, sper că am estimat cât mai corect și că ne vom putea atinge obiectivul propus: PRIMA CASĂ BY ACRP (Asociația Caritabilă a Românilor de Pretutindeni). Fundraiserul va fi activ pentru următoarele 3 luni.

Țineți cont că o luăm de la zero în acest proiect (găsirea unei fâșii de teren, întocmire proiect casă, obținerea autorizațiilor necesare demarării lucrărilor.) Vedeți?! Chiar avem multe de făcut.

Ce credeți?! Reușim împreună să le punem la adăpost? Eu DA! cred mai ales în voi, pentru că am văzut de ce suntem în stare atunci când ne dorim să ajutăm și ne implicăm. Puțin de la fiecare înseamnă tot pentru acești îngerași! TOT CE AU ACUM e tot din mila noastră. Știu cum am lăsat-o pe biata mamă împreună cu cei șase îngerași ai ei… Ați văzut și voi Mă-ntreb doar cum vor fi de PAȘTI?! (28.4.2019) Hai să vedem ce și cât le putem oferi.

Cu acești bani vom cumpăra terenul, vom obține toate avizele și autorizația de construcție, vom cumpăra materialele și acolo unde nu ne pricepem vom plăti mâna de lucru.

Totul va fi făcut treptat, în funcție de evoluția acestui fundraise. Eu personal mă voi ocupa de absolut tot și voi fi prezent acolo, muncind cot la cot cu restul oamenilor, așa să ne ajute Dumnezeu”, este mesajul lui Marius Simionică, românul care, alături de toți cei care vor dona, vor deveni îngerii acestor mici îngeri din Dâmbovița.

Despre Marius Simionică și despre acest caz, DâmbovițaRealityNews a mai scris AICI.